Kuukauden tarjoukset

Carbalan tai Carbalan plus 200g ostajalle 30g kaupan päälle

Terveesti iholla – Carbalan on kosteuttava ja hoitava perusvoide, jonka karbamidi ja glyseroli vahvistavat suomalaisen ihon omaa luonnollista suojaa. Normaalille, kuivalle ja atooppiselle iholle. Osta Carbalan tai Carbalan Plus 200 g, saat kaupan päälle matkakokoisen Carbalan 30 g tuubin! Edun arvo 3,30 euroa.

LOKAKUUN KANTA-ASIAKASTARJOUS: Minisun Super DefenCe sinkkiasetaatti

Minisun Super Defence sinkkiasetaatti on hyvänmakuinen tehokuuri sinkkiä, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Miellyttävän makuinen imeskelytabletti, makuna sitruuna-hunaja-inkivääri. Laktoositon, maidoton. Sinkin suuren päiväannoksen vuoksi käytetään vain korkeintaan kolmen päivän ajan. Vain aikuisille.

30 tablettia

8,30 (norm. 10,35)

LOKAKUUN KANTA-ASIAKASTARJOUS: Posivil Zink kuumajuomajauhe

Kuumajuomajauhe flunssan hoidon tukemiseen. Sisältää sinkkiä, C-vitamiinia ja hunajaa. Sopii myös muun flunssalääkityksen tueksi.

20 annospussia

7,55 (norm. 9,45)

LOKAKUUN KANTA-ASIAKASTARJOUS: Naso seesamiöljy ratiopharm -nenäsuihke

Naso seesamiöljy ratiopharm nenäsuihke kosteuttaa ja voitelee nenän kuivia limakalvoja. Luonnollinen ja täysin kasviperäinen. 100 % seesamiöljy on myös hengitysteille turvallinen. Säilöntäaineeton valmiste sopii jatkuvaan käyttöön koko perheelle. Sopii käytettäväksi erityisesti flunssa‐ ja allergia‐aikaan sekä pitkillä lentomatkoilla.

10 ml, 770 € / l

7,70 (norm. 9,65)