Kuukauden tarjoukset

HELMIKUUN KANTA-ASIAKASTARJOUS: Physiomer Normal Jet & Spray

HELMIKUUN KANTA-ASIAKASTARJOUS: Physiomer Normal Jet & Spray puhdistaa, huuhtelee ja poistaa ylimääräisen nenäeritteen. Kosteuttaa hengitysteitä. Sisältää luonnollista merivettä, on säilöntäaineeton ja soveltuu päivittäiseen käyttöön.

135 ml, 93,33 € / l

12,60 (norm. 14,85)

HELMIKUUN KANTA-ASIAKASTARJOUS: Systane Complete -silmätipat

HELMIKUUN KANTA-ASIAKASTARJOUS: voitelevat Systane Complete -silmätipat auttavat rauhoittamaan ja kosteuttamaan kuivia silmiä pitkäkestoisesti. Säilyy avattuna kolmen kuukauden ajan.

10 ml, 1880 € / l

18,80 (norm. 23,50)

HELMIKUUN KANTA-ASIAKASTARJOUS: ACO Body Lotion Rich

HELMIKUUN KANTA-ASIAKASTARJOUS: Erittäin riittoisa ACO Body Lotion Rich vartalovoide. Sisältää sheavoita, joka kosteuttaa tehokkaasti, pehmentää ja hoitaa syvemmältä. Imeytyy nopeasti, ei tahraa ja tekee ihosta pehmeän. Kosteuttaa 24 tuntia. Kevyesti hajustettu. Voide sisältää ACOn Triple Moist Complex -koostumuksen, joka kosteuttaa ihoa välittömästi, pitkään ja syvältä.

400 ml, 28,25 € / l

11,30 (norm. 14,10)

Orionin keräilykampanja: osta kuusi tuotetta, saat lahjan!

Orionin keräilykampanja on nyt apteekissamme. Osta kuusi Orionin vähintään yhdeksän euron hintaista itsehoitotuotetta, ja saat laadukkaan tuotelahjan: Arabiaa, Hackmania, Iittalaa tai Orionin tuotteita. Keräilykampanja on voimassa 31.1.2020 asti.