Kuukauden tarjoukset

TAMMIKUUN KANTA-ASIAKASTARJOUS: Multivita Omegalive Strong

Tammikuun kanta-asiakastarjous: Multivita Omegalive Strong -kalaöljykapselit sisältävät runsaasti omega-3-rasvahappoja, suositellussa päiväannoksessa (2 kapselia) niitä on 1330 mg. Kapseli on kohtuullisen kokoinen ja helppo niellä. Ei sisällä lisättyjä vitamiineja ja sopii siksi käytettäväksi yhdessä vitamiinivalmisteiden kanssa.

100 kaps.

18,25 (norm. 22,80)

TAMMIKUUN KANTA-ASIAKASTARJOUS: Biorion Strong -kapselit

Tammikuun kanta-asiakastarjous: Biorion Strong on monipuolinen ravintolisä hiusten ja kynsien terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen. Yksi kapseli päivässä.

60 kaps.

32,90 (norm. 41,15)

TAMMIKUUN KANTA-ASIAKASTARJOUS: Apteekki FluAcute Zinc+

Tammikuun kanta-asiakastarjous: Mustaherukanmakuinen Apteekki FluAcute Zinc+ -sinkkisuihke lyhentää flunssan kestoa ja lievittää oireita. Aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille heti flunssan ensioireista alkaen. Tarjouksessa mustaherukanmakuinen suihke, saatavilla myös muita makuja.

20 ml, 785 € / l

15,70 (norm. 19,65)

Orionin keräilykampanja: osta kuusi tuotetta, saat lahjan!

Orionin keräilykampanja on nyt apteekissamme. Osta kuusi Orionin vähintään yhdeksän euron hintaista itsehoitotuotetta, ja saat laadukkaan tuotelahjan: Arabiaa, Hackmania, Iittalaa tai Orionin tuotteita. Keräilykampanja on voimassa 31.1.2020 asti.