Kosmetiikka

Apteekissamme Sinua palvelevat päivittäin asiantuntevat kosmetologimme, jotka auttavat löytämään oikeat tuotteet juuri sinulle!

Tarkkaile ajankohtaisia kosmetiikkatarjouksia Tarjoukset-välilehdeltä!

Aco Aco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen sekä oma ACO Baby -sarja lasten ihonhoitoon.

Tuotesarjan omille sivuille »

Avène Avene

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »

BM 

BM CosmeCeuticals on tanskalaisen lääketehtaan kehittämä kosmetiikkasarja. BM on todellinen allergikon aarre! Ainutlaatuinen ihon uudistumista edistävä hoitosarja, jonka tuotteet sisältävät sukralfaattia. Sukralfaatin teho on lääketieteellisesti todistettu. Tuotteita käytetään ryppyjen ja juonteiden ennaltaehkäisyyn, mutta myös erilaisiin iho-ongelmiin atooppisesta ihosta aina kasvojen couperosaan ja pigmenttiongelmiin asti. Myös arpien hoitoon. Sarja soveltuu kaikille ihotyypeille.

Tuotesarjan omille sivuille »

Favora Favora

Suomalainen Favora ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Tuotesarjan omille sivuille »

La Roche Posay La_roche_posay

Herkän ihon asiantuntija – yli 25 000 ihotautilääkärin suosittelema. La Roche-Posay tuotteiden tärkein periaate on minimaalistisuus: aktiiviaineosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa.

Tuotesarjan omille sivuille »

Lierac Lierac

Aktiivisen fytokosmetiikan edelläkävijä LIERAC yhdistää parhaat kasveista saatavat aktiiviaineet ja tieteen viimeisimmät saavutukset luodakseen tuotteita, jotka heijastelevat brändin alkuperäisiä arvoja: innovatiivisuus, tehokkuus, turvallisuus, naisellisuus sekä halu ymmärtää ja auttaa kuluttajaa.

Tuotesarjan omille sivuille »

Nuxe

Nuxe on ranskalainen luonnollinen ihonhoitosarja, jonka laadukkaat tuotteet pohjautuvat kasveista saatuihin tehoaineisiin sekä Nuxen laboratorion osaavaan teknologiaan. Tuotteet ovat miellyttävät käytössä ja monipuolisesta tarjonnasta on helppo löytää itselle sopivat. Nuxen periaatteiden mukaisesti ihonhoitotuotteiden vaikuttavat ainesosat ovat luonnosta peräisin, eikä tuotteissa käytetä mineraaliöljyjä, parabeeneja tai eläinperäisiä ainesosia.

Tuotesarjan omille sivuille »

Sebamed Sebamed

Ihon toiminnan ja tasapainon lähtökohta on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros. Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka PH on sama kuin terveen ihon, eli 5,5. Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty Sebamed sisältää myös kuivumista estäviä öljyjä ja luonnollisia, kostetutta sitovia aineita, jotka kaikki ovat tutkittuja ja ehdottoman puhtaita.

Tuotesarjan omille sivuille »

Vichy Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille »

Vichy Dermablend Vichy-Dermablend

Vichy Dermablend meikkisarjan tuotteet naamioivat ihon pieniä ja isompiakin virheitä. Sarjan tuotteet peittävät esim. ihon punaisuutta, tummia tai vaaleita alueita ja aknea. Iho näyttää luonnollisen kauniilta ja lopputulos pysyy koko päivän ajan. Dermablend peittää ihon virheet näyttämättä paksulta. Se ei myöskään tuki ihohuokosia.
Sarja on meikkitaiteilijoiden käyttämä ja ihotautilääkäreiden eniten suosittelema tuotemerkki USA:ssa. Nyt saatavana myös Suomessa.

Tuotesarjan omille sivuille »

Widmer louis_widmer

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

Tuotesarjan omille sivuille »

V 10 Plus v10_plus

Iho-ongelmien tunnistaminen on tärkeää, jotta niihin saadaan ratkaisu. Japanilaisen Akiko Yokotan kehittämät V10 Plus -ihonhoitoseerumit tarjoavat jokaiselle ihotyypille juuri oikeanlaista hoitoa ihon erityistarpeiden mukaan. Värikkäät pullot tarjoavat lisäksi silmäniloa ja melkoista väriterapiaa! Seerumeita on yhteensä 10 erilaista, yhtä moneen yleisimpään iho-ongelmaan. Seerumeita voi myös sekoittaa keskenään ja räätälöidä juuri omalle iholle täydellinen hoitokokonaisuus. Tulokset näkyvät jo 10 päivässä. Seerumeita käytetään osana muuta ihonhoitoa puhtaalle iholle päivä- ja yövoiteiden alle. Vesipohjaiset seerumit eivät sisällä parabeeneja, keinotekoisia väriaineita, mineraaliöljyjä tai hajusteita. Dermatologisesti testatut V10 Plus -tuotteet kehitetään ja valmistetaan Japanissa. Tervetuloa tutustumaan V10 Plus – tuotteisiin ja valitsemaan sinulle sopiva seerumi kosmetologimme opastuksella.