Kuukauden tarjoukset

Biorion 60 kapselia

Biorion Strong on Orion Pharman avainlipputuote, monipuolinen ravintolisä hiusten ja kynsien terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen. Biorion Strong sisältää biotiinia, joka tukee hiusten hyvinvointia ja seleeniä sekä sinkkiä kynsien hyvinvoinnin tukemiseen. Yhdestä päivittäisestä kapselista saat runsaasti biotiinia, seleeniä, sinkkiä, rautaa, E-vitamiinia ja monipuolisesti B-ryhmän vitamiineja, mm. pantoteeni- ja foolihappoa, L-kysteiiniä ja hirssiuutetta. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, liivatteeton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille. Pakkauskoko 60 kapselia (2 kuukauden annos).

60 kapselia

31,35 (norm. 36,90)

Multivita magnesiumsitraatit -15%

Urheilijoiden ja kuntoilijoiden luottotuote! Luonnollista greippiaromia sisältävä hedelmäinen ja raikkaanmakuinen purutabletti sisältää 150 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tehostavaa B6-vitamiinia. Sitraattimuodossa oleva magnesium imeytyy tehokkaasti myös vähähappoisessa tai hapottomassa vatsassa. Rakenteeltaan miellyttävä tabletti ei jätä jauhoista suutuntumaa. Purutabletti on kätevä nauttia ilman nestettäkin, siksi se on erinomainen esimerkiksi urheilevien ravitsemuksen tueksi. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Sopii myös vegaaneille.

Myös muut Multivita magnesiumsitraatti -sarjan tuotteet tarjouksessa -15% toukokuun loppuun asti.

90 tablettia

13,40 (norm. 15,80)

LRP Anthelios Ultra Light SPF 50+ aurinkosuojaemulsio

Hikoilun kestävä, hajusteeton, kevyt aurinkosuojaemulsio erityisesti kasvoille, sopii myös silmänympärysiholle. Kevyt koostumus sopii hyvin myös sekaiholle. (Tarjous on voimassa 16.5.2021 asti)

50 ml, 390 € / l

19,50 (norm. 21,70)

Aqualan L 200g

Koko perheen monikäyttöinen suosikki, Aqualan L -perusvoide pukeutui kesäksi kukkiin! 200g kampanjatuubeja on reilu mutta rajallinen erä.

200g, 43 € / kg

8,60 (norm. 9,90)

Orion keräilykampanja 29.3. – 4.7.2021

Orionin huippusuosittu keräilykampanja on taas täällä! Jokaisesta yli 9 euron Orionin itsehoitotuotteen (ei lääke) ostamisesta saat keräilyleiman (tai mobiilikeräilijä koodin) ja kuudella merkinnällä voit valita itsellesi keräilypalkinnon. Lisätietoja kampanjasta apteekistamme – tervetuloa!

Suu-nenäsuojia ja kangasmasmaskeja

Valikoimassamme on erilaisia kertakäyttöisiä suu-nenäsuojia sekä pestäviä kangasmaskeja.

Tervetuloa tutustumaan!