Kuukauden tarjoukset

Kesän kylmälaukkukampanja

Kahden Vermanin mansikanmakuisen itsehoitotuotteen ostajalle nyt kaupan päälle pieni kylmälaukku vaikka retkieväitä varten. Kampanjatuotteet: Relatabs, Melarest, Bethover, Minisun-vitamiinit (mansikka ja metsämansikka).

Kylmälaukkuja jaetaan niin pitkään kuin tavaraa riittää.

Aqualan L 200 g

Koko perheen kesäklassikko! Aqualan L on monipuolinen perusvoide, jolla puhdistat meikit, peset multaiset kädet ja kosteutat koko vartalon ihon. Sopii myös saippuan sijasta käytettäväksi vartalon pesuun. Sopii hyvin atooppiselle ja allergiselle iholle, ei sisällä hajusteita. Aqualan L on Suomessa kehitetty ja valmistettu koko perheen voide.

Tarjous on voimassa 31.7.2020 asti

200 g, 39,50 € / kg

7,90 (norm. 9,90)

Fiilus Arkeen -tuotteet -15 %

Fiilus Arkeen -maitohappobakteerisarjassa on tuotteita koko perheelle arkikäyttöön. Autamme mielellämme juuri teille sopivan valmisteen valinnassa! Tarjouksessa koko valikoimamme Fiilus Arkeen -maitohappobakteereista, 15 % normaalihinnoista.

Tarjous voimassa 31.7.2020 asti. Tuotteet ovat Orionin keräilykampanjan keräilytuotteita.

- 15 %

Melatoniini Orion 1,9 mg

Melatoniini Orion on Suomessa valmistettu melatoniinivalmiste. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Valmistetta ei suositella alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville. Jos käytät jatkuvaa lääkitystä, varmista melatoniinin sopivuus lääkäriltä tai apteekista. Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Noudata tervettä elämäntapaa.

Tarjouksessa 1,9 mg -vahvuiset suussa hajoavat tabletit (100 tabl.), nieltävät tabletit (100 tabl.) sekä pitkävaikutteiset tabletit (90 tabl.)

Tarjous voimassa 31.7.2020 asti. Tuotteet ovat Orionin keräilykampanjan keräilytuotteita.

90 / 100 tabl.

22,85 (norm. 26,90)

Orionin keräilykampanja 27.4. – 31.7.2020

Orionin keräilykampanja on alkanut! Keräilyaikaa on aina heinäkuun loppuun asti. Pyydä keräilykortti henkilökunnaltamme ja aloita keräily. Ostamalla kuusi vähintään yhdeksän euron hintaista Orionin itsehoitotuotetta saat kaupan päälle Marimekon tai Orionin tuotteita. Valittavana on nyt myös aineeton lahja Itämeren hyväksi. Lisätietoja apteekistamme. Tervetuloa!