Kuukauden tarjoukset

Bevita Eye ja Bevita Eye Pro

Bevita Eye -silmätipat soveltuvat ensikäyttäjille tai jos on lievempiä oireita. Bevita Eye Pro -tipat soveltuvat erityisesti harvempaa annostelua suosiville, jos kokee voimakkaita oireita, tai on todennut, että kevyemmät tipat eivät riitä.

 

Tarjous on voimassa 30.4.2021 asti.

 

20 x 0,5 ml

- 15 %

Biorion-sarja -15%

Monipuolinen Biorion-tuotesarja sisältää korkealaatuisia tuotteita hiusten ja kynsien hyvinvoinnin tueksi. Vahva ravintolisä Biorion Strong sisältää runsaasti muun muassa biotiinia, seleeniä ja sinkkiä, jotka edistävät hiusten terveyttä. Biorion-sarjan shampoo, hoitoaine ja stimuloiva hoitoneste puolestaan huolehtivat hiusten hyvinvoinnista ulkoisesti ja tukevat ravintolisän vaikutusta. Huhtikuun tarjouksena Biorion-tuotesarjan tuotteet

-15 %

Multivita Omegalive -tuotteet -15%

Huhtikuun tarjouksena Multivita Omegalive -tuotteet tarjoushintaan -15%. Sarjassa on omegavalmisteita moneen tarpeeseen, myös lapsille ja raskaana oleville omansa. Kapselit eivät sisällä lisättyjä vitamiineja – ne voi siis huoletta nauttia yhdessä muiden ravintolisien kanssa.

- 15 %

Orion keräilykampanja 29.3. – 4.7.2021

Orionin huippusuosittu keräilykampanja on taas täällä! Jokaisesta yli 9 euron Orionin itsehoitotuotteen (ei lääke) ostamisesta saat keräilyleiman (tai mobiilikeräilijä koodin) ja kuudella merkinnällä voit valita itsellesi keräilypalkinnon. Lisätietoja kampanjasta apteekistamme – tervetuloa!

Suu-nenäsuojia ja kangasmasmaskeja

Valikoimassamme on erilaisia kertakäyttöisiä suu-nenäsuojia sekä pestäviä kangasmaskeja.

Tervetuloa tutustumaan!